keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

kevään muotiväri

Tässä siis tää asuste-ostos-postaus (varautukaa tosi huonoihin kuviin...) En koskaan shoppaile asusteita ku jotenki aina aattelen et niihin on "turha" käyttää rahaa. Nyt kuitenki aattelin et ku sain töitä nii uskalsin juhlistaa sitä ostamalla parit asusteet! Nii ja mikä tää mun totaalinen hullaantuminen tohon vihreeseen on? haha. Onko joku teistä yhtä hulluna tohon ihanan keväiseen väriin?

pipo / Seppälä, lime ja valkonen kaulakoru / Seppälä, korvikset / Seppälä, alusvaatteet / Gina Tricot, kännykkäpussi / Bikbok, käsikoru / Gina Tricot, kultanen kaulakoru / H&M, kultanen ponnarikoriste / H&M

Oon halunnu tällästä jo hirveen pitkään! Ihana helpotus aamuisille tukkakriiseille! 


 Nää korut on musta vähän hassuja mut kuitenki jollain tavalla kivoja? Nää makso vaan euron kappale nii päätin sitte ostaa niitä oikein kaksinkappalein... Kyllähän toi vihree piristää ihanasti jotain asua!

 Nää korviksetki makso vaan euron!


Tää on musta aivan ihana :-) Mulla on aina kännykkä hukassa laukunpohjalla ja vihaan sitä ku en ehi vastaamaan siihen ku en löydä sitä laukusta...Ongelma ratkaistu, nyt se roikkuu aina kaulassa mukana! Tää oli siis Bikbokista.
Joo, tässä oli siis nää, ei mulla muuta enää tänä iltana! Hyvää yötä kaikki<3

~ janninamaria

8 kommenttia:

  1. Aivan ihania ostoksia! Ja toi kännykkäpussi on kyllä todella kätevä, itsellä on musta hapsullinen Ginasta :) Se on myös erittäin kätevä baarissakin, kun sinne voi vain tunkea kännykän, henkkarit ja pankkikortin eikä tarvitse jotain laukkua raahata mukaan tanssilattiallekkin, haha!

    http://hannapauliinna.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) No varmasti! On tosi ärsyttävää tanssia baarissa ison laukun kanssa haha!

      Poista
  2. Tosi kiva blogi ja oot hirmu nätti:)

    http://nomonde-justheartit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Vautsi, ompa upee blogi! :)
    Ja oot tosi nätti!
    Käyppäs kurkkaamassa: http://miolul.blogspot.fi/
    -Viivi

    VastaaPoista
  4. minusta tuo on aivan ihana väri ja olet kyllä hyvä bloggaamaan (:

    http://zarkku.blogspot.fi/
    käy tuolla ! :)

    VastaaPoista