perjantai 6. syyskuuta 2013

Day full of surprises

Huhhuh mikä päivä! Eilen päädyttiin siis äipän kanssa (muutaman mutkan kautta) Heurekan Body worlds-näyttelyyn, vaikka määränpäänä oli ensin jotain aivan muuta! Oltiin alunperin ihan innoissamme suuntaamassa Lintsille, koska olin saanut töistä kaksi ranneketta, jotka haluttiin heti hyödyntää. Oli super aurinkoinen päivä niin ootettiin innolla tätä lintsireissua. No, kuvat kertoo, mihin päädyttiin ja miksi päivästä tuli vielä lintsiäkin parempi ;)

Junassa matkalla kohti lintsiä! (tai niinhän mä luulin, hah)
Boyfriend farkut - H&M

Mutta minne me päädyttiinkään !? Meillä on ollut koko kesän suunnitelmissa käydä kurkkaamassa tuo Body Worlds näyttely Heurekassa, mutta ei oltu vielä ehditty sopia yhteistä aikaa tälle huikeelle kokemukselle. Nyt kuitenkin tilanteen puitteissa kun kaks kertaa junan ohiajaessa katselin Lintsille, joka näytti niin autiolta, että se sai mut tarkistamaan onko se edes auki, ja kun nettisivut kertoi, että ei ollut, niin päädyttiin äitin kanssa sitten yhteistuumin tsekkaamaan tää näyttely. Suosittelen kaikille, oli se vähän suppeampi kuin odotin, mutta sitäkin todellisempi -hurjakin voisi sanoa! Onko teillä kokemuksia tästä kyseisestä näyttelystä?
Käytiin äitin kans kurkkaamassa kaks leffaa Planetariossa, voi vitsit miten siisti paikka!! Katottiin sellanen avaruuspätkä, ja se ihan todella tuntu siltä mahanpohjassa, kun ois itse ollut sen raketin kyydissä. Huisia!
Haha, näyttelyn ulkopuolinen alue oli täynnä kaikkea hullunhauskaa tekemistä. Löydettiin äitin kanssa tollanen peilitsydeemi, missä jokatoinen rako oli peili ja jokatoinen reikä, ja sen avulla pystyi yhdistämään kahdet kasvot, haha! Otettiin äitin kanssa videota tästä ja hämmästeltiin sitä kuinka saman näkösiä ollaan, silloin kun kasvot osu just nappiin kohdakkain eikä niinkuin tässä kuvassa, jossa näytetään vaan possulta, hups.

Haha, oli niin hauskaa tehdä tää spontaani päätös keskellä Helsingin ruuhkasta liikennettä neljän aikaan iltapäivällä, kun Lintsi ja Heureka on ihan toisissa suunnissa! Musta tästä päivästä tuli vielä entistäkin parempi, kun otettiin suunnaksi tämä elämyskeskus, hih. Suunnittelen tuota näyttelyä kaikille, käykää ihmeessä kurkkaamassa se vielä kun kerkeätte, lokakuussa se ei enää ole auki!

~ janninamaria

6 kommenttia:

  1. Me käytiin kans Jeren kans tsekkaa toi näyttely ja se oli ihan mielenkiintonen, mut kauheen pieni ja aika kallis, hinnan takia ootin ehkä vähän enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, olin vähän samaa mieltä! Kelasin et se ois paljon laajempi! Mut tykkäsin silti (;

      Poista
  2. Voi miten kivoja kuvia:)
    Itekki oon ollu siellä kattoo sen näyttelyn ja sen avaruus jutskan! Se avaruus juttu oli kyllä aivan mahtava:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :--) Niimpä, tuntu ihan siltä kun ois ollu sen aluksen kyydissä haha

      Poista
  3. Me käytiin kans kaveriporukalla tsekittääs bodyworlds lintsin sijaan (tosin lintsiä ei oltu ees suunniteltu). Oli siinä huvipuistoa ja vähän pahoinvointiakin herkimmille sieluille ihan ilman hilavitkuttimiakin!!! :------) Meinaten siis Body Worlds-näyttelyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, niimpä! Käytiin äitin kans kurkkaamassa kans se soluista kertova leffapätkä, se tuntu mahanpohjassa ihan hulluna ku se oli sielä planetaariossa haha :)

      Poista