sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hoi kaikki salaatin ystävät!

Halusin tehä vähän erilaisen postauksen tällä kertaa! Kaikki te, jotka rakastatte erilaisia salaatteja, tässä teille uus hedelmäinen kokelas testiin ;)

Ainekset: jäävuorisalaatti, kurkku, hunajameloni, cantaloupe, ilmakuivattua kinkkua, mozzarella palloja, parmesan-juustoa ja lisäksi tahtoessaan vaikkapa viinirypäleitä :-)



Paloitellaan kaikki ainekset sekaisin astiaan.

Psst! Ilmakuivatut kinkut kannattaa käyttää pannulla, niistä tulee ihanan rapeita ja ne murenevat kivasti salaatin sekaan.

Lisukkeeksi valkosipulipatonkia ja voilá, annos valmis ;)

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, super hyvää ja nopea tehdä! Ite mä rakastan kaikenlaisia meloneja ja siks tää salaatti taitaakin olla ihan mun lempparisalaatti... Kesäisin laitetaan tonne sekaan vielä mansikoita, nam!


~ janninamaria

4 kommenttia:

  1. Haluisiks tehä jonkun postauksen siit miten yleensä syöt :)? Ku vaikuttaa et syöt aika terveellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva saada postausehdotuksia, ja tottakai voin siitä postauksen tehdä! Täytyy kuitenkin myöntää, että mä en hirveesti kato mitä mä syön, tehdään kotona aina sitä ruokaa mitä milloinkin mieli tekee enkä sen suuremmin mieti mitä syön :) koitan sen liikuntapuolen pitää niin isossa roolissa, että sitä kautta olis terveelliset elämäntavat! Mutta tottkai voin tehdä, jos on kiinnostusta sellasta lukea :)

      Poista