keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kalajuttuja (Kreetalta!!)

Haha, otsikosta päätellen oltiin hulluja ja uskaltauduttiin yhtenä iltana tohon fishspa-juttuun. Ja voi vitsit mikä kokemus haha! Suosittelen ehdottomasti kaikille :-D





Me käytiin tälläsessä Wonderfishspa nimissessä hoitolassa, joka sijaitsi aikalailla Agia Marinan keskustassa, ihan lähellä meidän hotskua. 20 minuutin hoito, jossa oli ensin jalkojen pesu, sitten oltiin 15 min kalojen syötävänä ja viimeset 5 minuuttia saatiin ihanaa jalkahierontaa, makso ainoastaan 10e!! Näin myös Plataniaksen puolella sellasen kalahoitolan, jossa samaisen hoidon ois saanu vaan viidellä eurolla. Hurjan hauskaa se oli, mua ei kutittanu ollenkaan, mutta Kappe kihers siinä vieressä kun sitä kutitti ihan kauheesti :-D Lisäks meidän viereen tuli vielä yks rouva joka ihan kiljahteli ku sitä kutitti niin paljon, hah.






Jatkettiin iltaa ihanassa Mitsos-nimisessä ravintolassa, johon ihastuttiin niin, että käytiin siinä kaks kertaa reissun aikana. Kreetalla oli muuten tosi halpaa syödä. Syötiin tosi monena iltana jonkinlaista pihviruokaa, ja otettiin aina alkupalaksi valkosipulileipää, ja siltikään koko lasku kahdelta hengeltä ei tainnu kertaakaan ylittää 25 euroa. Ihan huippua! Muutenkin annokset oli ihan valtavia ja ruoka oli tosi hyvää. Vielä ois pari postausta tulossa, kiinnostaako teitä nää vielä? Niin ja sitten se loppuhuipennus ylläripylläri ;)

~ janninamaria

2 kommenttia:

  1. hahaa katoin et kappe puristelee sepalustaan tos kolmanneks vikas kuvas :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :DD kuva hämää! Se kantaa meiän ostospussia

      Poista